Kdo smo

Smo razvojno usmerjeno računalniško podjetje z vizijo, da s “slovensko pametjo” ponudimo domačemu in tujemu trgu kvalitetne ERP programske rešitve s konkurenčno prednostjo za področje planiranja in terminiranja proizvodnje. Strategijo uresničujemo s programskim paketom SISTEM8, ki poleg rešitev za vsa področja poslovana podjetja, vključuje izredno prilagodljive rešitve za planiranje in terminiranje proizvodnje.

Garant našega uspeha so preko 30 letne izkušnje v razvoju in uvajanju ERP programskih rešitev. Paket SISTEM8 predstavlja že 3.generacijo naših rešitev od L.1989. Kvaliteto naših programskih rešitev potrjujejo tudi številne namestitve paketa v Švici, Nemčiji in Italiji. Konkurenčno prednost gradimo na prilagodljivih programskih rešitvah za planiranje in terminiranje proizvodnje. Govorimo jezik proizvodnje.

Cenimo slovensko znanje in ga delimo z vami. Cenimo slovensko konkurenco. S programskim paketom SISTEM8 želimo zapolniti vrzel med dragimi tujimi rešitvami in za proizvodnjo manj prilagodljivimi standardnimi ERP paketi.

Planiranje, Terminiranje

Ko zgolj planiranje materiala ni dovolj Planiranje z omejenimi kapacitetami

Nadzor proizvodnje

Planirajmo in terminirajmo na dejansko stanje v proizvodnji

Sistem8 ERP

Prodaja, nabava, finance…v paketu SISTEM8 je skoraj vse

Projektna proizvodnja

Orodjarstvo, proizvodnja unikatnih naprav in izdelkov. Generična tehnologija.

Prilagodljivost

Orodja paketa so orodja za zmanjšanje stroškov prilagajanja paketa.

Predpogodbene aktivnosti

Prepričajte se o ustreznosti paketa. Tveganja investicije ni.

Loading